НовиниНовини Обухівщини

Про оголошення громадських слухань проєкту детального плану території на земельні ділянки орієнтовною площею 4,50 га, садової забудови будівель, споруд та інших об’єктів загального користування на території Старобезрадичівської сільської ради Обухівського району Київської області (за межами населеного пункту)

На підставі Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та розпорядження голови Обухівської районної державної адміністрації від 03.08.2020 № 288, розроблено детальний план території, на земельні ділянки орієнтовною площею 4,50 га, садової забудови будівель, споруд та інших об’єктів загального користування на території Старобезрадичівської сільської ради Обухівського району Київської області (за межами населеного пункту).

Замовником розроблення детального плану території виступає Обухівська районна державна адміністрація.

Розробник містобудівної документації – товариство з обмеженою відповідальністю  «Земельно-аграрний центр «КАРАТ».

Ознайомитися з матеріалами проєкту містобудівної документації можливо з 09.11.2020  по 09.12.2020, під час його прилюдного експонування, в робочі дні з 10.00 години до 12.00 години в приміщенні райдержадміністрації, за адресою: вул. Малишка, 10, м. Обухів, (каб. № 30) та на сайті Обухівської райдержадміністрації.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій громадськості – Козирєва Юлія Сергіївна (виконувач обов’язків начальника відділу містобудування і архітектури Обухівської райдержадміністрації, головного архітектора району).

Відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою КМУ від 25.05.2011 № 555 Обухівською районною державною адміністрацією з 09.12.2020 буде проведено процедуру розгляду та врахування пропозицій громадськості під час розроблення детального плану території на земельні ділянки орієнтовною площею 4,50 га, садової забудови будівель, споруд та інших об’єктів загального користування на території Старобезрадичівської сільської ради Обухівського району Київської області (за межами населеного пункту).

Це повідомлення є підставою для подання пропозицій до проєкту містобудівної документації, які приймаються до 09.12.2020 з понеділка по п’ятницю з 10.00 години до 12.00 години в приміщенні райдержадміністрації, каб. № 30. Зауваження та пропозиції можна надсилати на електронну адресу zem.rda@ukr.net.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді (із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил).

Пропозиції подані після 09.12.2020, розглядатись та прийматись не будуть.

За результатами розгляду пропозицій 09.12.2020 о 10.00 годині будуть проведені громадські слухання за адресою: м. Обухів, вул. Малишка, 10, третій поверх, актова зала.

Схема розташування території

Детальний план території

Показати ще
WordPress Lessons