Вiддiл обслуговування громадян № 13 (сервiсний центр) управління обслуговування громадян Головного управлiння Пенсiйного фонду України у Київськiй областi

До відома підприємців міста Обухова та Обухівського району!

Обухівське об’єднане управління Пенсійного фонду України Київської області повідомляє, що з 01.01.2018 року мінімальна заробітна плата становить 3723,00 грн., єдиний соціальний внесок в розмірі не меншому ніж 22 % від мінімальної заробітної плати складає 819,06 грн.

Для зарахування періодів здійснення підприємницької діяльності до страхового стажу як повний місяць, необхідно сплатити за місяць єдиний внесок в сумі не меншій, ніж мінімальний страховий внесок, тобто 819,06  грн.

У разі наявності заборгованості із єдиного внеску, неподання звітності до органів Державної фіскальної служби щодо нарахування та сплати  єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у індивідуальній відомості про застраховану особу буде відсутня інформація про страховий стаж, що в свою чергу не надасть  можливість отримання всіх соціальних виплат, в т.ч. і пенсій, в повному обсязі.

По питанню заборгованості радимо звернутися в Державну фіскальну службу за адресою: м. Обухів, вул. Каштанова, 20 або зателефонувати  (04572)70923.

Показати ще
WordPress Lessons