НовиниНовини Обухівщини

Випускний вечір в Українській СЗОШ І-ІІІ ступенів №2

25 червня 2018 року відбувся випускний вечір 11-х класів Української СЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Саме в цей день учні попрощалися з дитинством, перейшли в новий статус абітурієнтів і востаннє сказали «прощай» своїй рідній Alma mater.

У гостинному залі ПК «Енергетик», наповненому урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями, розпочалася визначна подія в житті кожного випускника. Сорок п’ять впевнених у собі, розумних і креативних учнів отримали атестати.  Крім того, за особливі успіхи у навчанні та спорті Українською міською радою нагороджені Трухан Валерія, Васькевич Олексій, Сергієнко Валентин, Сирбу Данило, Кулага Едуард, Горин Едуард, Ігнатьєв Олександр, а Авраменко Валентина та Шиян Олександра відзначені грамотами з предмету «Технології».

Зі святом, із успішним закінченням школи та вступом у доросле життя випускників привітали директор школи Тамара Борисівна Дидик, заступник голови Української міської ради Оксана Олександрівна Кирилюк, класні керівники, батьки.

Після офіційної частини вечора, випускники показали свої таланти: пісні,  вірші-посвяти, класичні та сучасні танці, а головне невичерпну енергію, щиру товариську вдачу, неабияку ерудицію. З посмішками на обличчі та сльозами на очах учні подякували своїм батькам і вчителям за шкільні роки, працівникам ПК «Енергетик» та хореографу за допомогу у підготовці до випускного вечора.

Маємо надію, що всі мрії і сподівання випускників здійсняться! Тож, хай вам щастить, у добру путь!

2 144 2 132 2 138 2 119

Показати ще
WordPress Lessons