НовиниНовини ОбухівщиниОсвіта та наука

“Має мову птах і звір, як не віриш – перевір”

Літо  – час розпалу табірного життя школярів та й всіх тих, хто любить подорожувати. Тож, якщо ви подорожуєте або відпочиваєте в лісі чи біля річки, не втрачайте можливості глибше пізнати природу, навколишній світ, бо це  найкраща для цієї мети пора. Тільки радимо взяти з собою фотоапарат, щоб нагадувати собі про все те, що вам сподобалося і разом з нами влаштувати фотовиставку „Де ми були, що ми бачили!”. А всім тим, хто віддає перевагу віртуальним мандрівкам, ми запропонували  відвідати районну бібліотеку для дітей і взяти участь у віртуально-екологічній мандрівці в ліс під назвою „Має мову птах і звір, як не віриш – перевір!”, яка відбулася  18 червня 2018 року.

Дітям відкрилися таємниці лісу і поля, рослин і тварин, води і повітря, і всього, що нас оточує. Бібліотекарі Малишева О.І. та Романенко О.Ю. ознайомили дітей з правилами поведінки на природі та наголосили, що без природи людина не може прожити і миті. Також  для дітей проведена екологічна гра-вікторина «Що «треба» і що «не можна»,  за допомогою  якої були  закріпленні знання дітей про охорону природи.

На закінчення заходу  Романенко О.Ю  провела інформаційний огляд літератури біля книжкової виставки  «Я і світ довкола мене».DSCN4045

Показати ще
WordPress Lessons