КультураНовини

Дитячій школі мистецтв м. Українка виповнилося 45 років

23 травня 2018 року дитячій школі мистецтв м. Українка виповнилося 45 років. В школі працює 30 викладачів, з них 50% – колишні вихованці школи. За роки існування школу закінчило близько 1500 дітей. Більше 400 випускників продовжили своє навчання у вищих  навчальних закладах. Вагомих досягнень добились учні та викладачі школи, приймаючи активну участь у обласних, всеукраїнських та міжнародних фестивалях і конкурсах. Вихованці школи  за останні роки здобули почесні звання переможців: у ХІІ Всеукраїнському конкурсі – фестивалі для дітей та молоді “Весняний зорепад”, у ХІV Регіональному конкурсі – огляді юних піаністів Олени Веріківської, Обласному фестивалі – конкурсі “Дебют”, у VII Всеукраїнському конкурсі “Класичний меридіан”, у Всеукраїнському конкурсі “Якою я бачу свою Україну”, Міжнародному конкурсі – фестивалі мистецтв “Арт-преміум”, Міжнародному фестивалі дитячої творчості “Підводні фантазії”.

На ювілей Української дитячої школи мистецтв завітали почесні гості: радник голови Обухівської районної державної адміністрації Олексій Дуля та  в.о. голови Української міської ради Катерина Проценко,  які щиро привітали вихованців та викладачів з цією визначною датою, оскільки за роки свого існування дитяча школа мистецтв стала потужним  широкопрофільним закладом, де кожна дитина має можливість реалізувати свої здібності.

Від керівництва Обухівської райдержадміністрації були вручені цінні подарунки, які в подальшому школа використовуватиме для навчання та розвитку своїх вихованців.

Почесною грамотою Міністерства Культури України  за вагомий внесок у розвиток мистецької освіти, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 45-річчя від дня заснування Української дитячої школи мистецтв нагороджено директора  – Удод Ларису Михайлівну.

Чудовими музичними вітаннями всім присутнім подарували викладачі та вихованці дитячої музичної школи, і теплими словами згадували своїх попередників, на плечі яких лягло формування закладу.

Обухівська районна державна адміністрація бажає подальшого процвітання, розвитку та нових звершень!!!

dig
dig
dig
dig
dav
dav
dig
dig
dig
dig
Показати ще
WordPress Lessons