Молодь та спортНовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

РОЗШИРЕНА НАРАДА УПРАВЛІННЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

25 квітня 2018 року в приміщенні Київської обласної державної адміністрації відбулася розширена нарада управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації щодо підсумків роботи у 2017 році місцевих органів влади та місцевого самоврядування з розвитку фізичної культури і спорту в Київській області та підсумків огляд-конкурсу серед ДЮСШ всіх форм власності та підпорядкування.

Участь у нараді взяли керівники комунальних закладів Київської обласної ради фізкультурно-спортивного спрямування, керівники структурних підрозділів з питань фізичної культури і спорту районних державних адміністрацій і міськвиконкомів  (міст обласного значення) та директори  дитячо-юнацьких  спортивних шкіл Київської області.

З метою неупередженої та об’єктивної оцінки розвитку фізичної культури і спорту на території Київської області, управлінням фізичної культури і спорту КОДА  сформовано показники роботи та відповідний рейтинг районів та міст.

ОБУХІВСЬКИЙ РАЙОН отримав відзнаку за ІІ місце серед районів другої групи Київської області у розвитку фізичної культури, спорту та спортивної інфраструктури за підсумками 2017 року!

IMG-9b402bf8851bc24c59393ee9a354782d-V

Показати ще
WordPress Lessons