Молодь та спортНовиниНовини ОбухівщиниОсвіта та наука

Про засідання РУРСО на хвилях Інтернету

Дійсно, що лютий остаточно прийняв рішення безальтернативно закріпити свій імідж та ще й зазіхнув  на  початок березеня.. Тобто охопив усю Україну лютими морозами, а навздогін – ще й снігом, з нашими червоними щоками та носами. Дісталося й нашому, Обухівському району.

1 березня зустріло нас  густим, лапатим снігопадом, з натяком на хуртелицю. Заметені, слизькі  дороги не дали можливості дітям, членам районного самоврядування приїхати на засідання у місто Обухів, до РЗ «Золотий Фазан».

Тож  заплановане 01 березня  засідання  членів  районної учнівської Ради самоврядування проходило у формі  онлайн-брифінгу  координаторів Шевченко О.О. та Юнчик В.О., трансляція  якого відбувался в instagram.

Захід, до якого долучилося п’ять  відчайдухів, членів РУРСО  з Української СЗОШ №1, Дерев’янської  школи та Германівської гімназії розпочався з обговорення проведеного на передодні флешмобу  Манікен Челендж «Кожному, тепло мого серця!».

Під час інтернет-спілкування координатори  розповіли   члена РУРСО  про підготовку  до Весняного  лідер-балу  «Різноманітний світ професій в танці». Також мова йшла про  участь лідерів району в проведенні 3 квітня станційної гри «Великодня подорож-2018» .  Цікавим було обговорення особливостей  організації  конкурсу  «Пасхальний кошик та  військово-патріотичної   гри  «Сокіл» («Джура»),  проведення якої очікується у травні-місяці.

Варто сказати,  що  такий формат  ми використовували вперше, але нам дуже сподобалося. Сніжно-казкова, гостинна атмосфера «Золотого Фазану» (респект команді  на чолі з  Лалі Давітідзе ),  з теплющими  ковдрами, запашним  гарячим  чаєм у  «кабінеті-бібліотеці»  – все це сприяло успішному   спілкуванню дорослих з дітьми на хвилях Інтернету.

Загалом все вдалося…

А на останок присутні, скориставшись можливістю відео-трансляції, привітали всіх  з початком весни!

IMG-2ba756ac63f49fcc5dadadf0d23918ed-V IMG-8694da08a6e9900cdbb1021c6143f910-V IMG-a7dc6313375eaed5d2437aae34dcaa70-V IMG-cadf706d57f8226df2d865a61b930670-V

Показати ще
WordPress Lessons