НовиниНовини КиївщиниНовини ОбухівщиниОбухівський районний сектор Головного управління ДСНС України у Київській області

Обухівському районному сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Київській області – нове керівництво!

28 лютого 2018 року приступив до виконання обов’язків начальника Обухівського районного сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Київській області підполковник служби цивільного захисту Головач Олександр Миколайович.

Олександр Миколайович досвідчений, фахово підготовлений офіцер служби цивільного захисту. Народився 27 травня 1986 року, у 2008 році закінчив Львівський державний університет безпеки життєдіяльності за спеціальністю «Пожежогасіння та аварійно-рятувальні роботи» де набув кваліфікацію інженера з пожежно-рятувальних робіт, пройшов всі службові щаблі посад районного рівня. Попереднє місце служби – начальник Іванківського районного сектору ГУ ДСНС України в Київській області, де зарекомендував себе грамотним керівником.

Нового керівника районного підрозділу ДСНС України з призначенням на посаду від імені голови Обухівської районної державної адміністрації Рудяка Івана Сергійовича привітав його радник, Дуля Олексій Олександрович та висловив впевненість в плідній і тривалій співпраці.

Показати ще
WordPress Lessons