НовиниНовини ОбухівщиниОсвіта та наука

22 лютого 2018 року в Українській СЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся мітинг-реквієм «Герої не вмирають».

Учні та педагоги школи вшанували величний подвиг, громадянську і національну відвагу та самовідданість, силу духу і стійкість справжніх патріотів України, які власним життям відстоювали права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Почесним гостем на заході був Олександр Васильович Середа, учасник громадського об’єднання «Самооборона Обухівщини». Олександр Васильович  закликав школярів не забувати про подвиг учасників Революції Гідності, пам’ятати про Героїв Небесної Сотні та віддавати належне тим, хто зараз захищає Батьківщину в зоні АТО. А головне, бути не байдужими до долі України.

Про печаль втрат, проте, що не одна родина досі оплакує та й буде оплакувати усе життя полеглого батька, сина чи чоловіка говорила директор школи Тамара Борисівна Дидик.  «Кожен має знати свою історію, пам’ятати, дякувати і пишатися патріотами України», – підкреслила Тамара Борисівна.

І Олександр Васильович, і директор школи нагадали присутнім про буремні дні Революції гідності, про події на Майдані та про героїв сьогодення.  «Герої не вмирають, бо вони поруч із нами і житимуть доти, доки ми про них пам’ятатимемо»,-  щиро говорили діти.

Учасники мітингу вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання, а насамкінець всі разом заспівали Гімн України. Опісля зазвучало – «Слава Україні!»,і  у відповідь дружне: «Героям слава!»

8 002 8 004 8 011 8 012 8 021 8 023 8 032 8 033 8 035

Показати ще
WordPress Lessons