Обухівська ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Оновлений довідник Типів об’єктів оподаткування

У Головному  управлінні ДФС у Київській області звертають увагу, що оновлений довідник Типів об’єктів оподаткування (станом на 22.12.2017 року), який слід використовувати при заповненні звіту за формою 20-ОПП  «Повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність», розміщений на офіційному сайті ДФС України.

Платник податків зобов’язаний стати на облік у контролюючих органах за основним та неосновним місцем обліку та повідомляти про всі об’єкти оподаткування і об’єкти, пов’язані з оподаткуванням контролюючі органи за основним місцем обліку згідно з порядком обліку платників податків.

Об’єкти оподаткування та об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, або через які провадиться діяльність, – це майно та дії, у зв’язку з якими у платника податків виникають обов’язки щодо сплати податків та зборів.

Повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за формою № 20-ОПП (додаток 10 до “Порядку обліку платників податків і зборів”, який затверджено наказом Міністерства фінансів України від 09.12.11 №1588, зі змінами та доповненнями) подається протягом 10 робочих днів після їх реєстрації, створення чи відкриття до контролюючого органу за основним місцем обліку платника податків.

Довідник Типів об’єктів оподаткування станом на 22.12.2017року розміщено на офіційному сайті ДФС України за посиланням: http://sfs.gov.ua/dovidniki–reestri–perelik/dovidniki-/127294.html.

 ГУ ДФС у Київській області

Показати ще
WordPress Lessons