Без рубрики

Інформація щодо відзначення дня Соборності України

З нагоди відзначення Дня Соборності України, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 року № 638-р «Про реалізацію правопросвітницького проекту «Я маю право!» у 2017-2019 роках» та Указу Президента України від 14 листопада 2017 року № 361, з метою формування правової культури та правової свідомості у суспільстві, підвищення рівня знань громадян щодо гарантованих їм Конституцією та законами України прав у різних сферах життя та навчання мешканців Київської області, 22 січня 2018 року з 10 години 30 хвилин до 13.00 години в актовій залі Інституту післядипломної освіти Київського національного університету ім. Тараса Шевченка (м. Київ, вул. Васильківська, 36) планується проведення спільного правопросвітницького заходу Головного територіального управління юстиції у місті Києві та Київської обласної державної адміністрації для учасників АТО та вимушених переселенців.

У програмі заходу: презентація правопросвітницького проекту «Я маю право!», виступ колективів Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради «Коледжу культури і мистецтв» та іншої творчої молоді.

У рамках заходу працівниками Київських місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги буде надано усім охочим безоплатні юридичні консультації.

Учасники АТО та вимушені переселенці, які виявили бажання взяти участь у вище зазначеному заході просимо звертатися до управління соціального захисту населення Обухівської районної державної адміністрації до 15.00 години 18 січня 2018 року за адресою: м. Обухів, вул. Київська, 24, каб. 6, або за телефоном (04572) 50352 для подальшої реєстрації в даному заході.

Показати ще
WordPress Lessons