Новини ОбухівщиниОсвіта та наука

Святковий калейдоскоп «Від Миколая до Йордана» від учнівського самоврядування Української СЗОШ І-ІІІ ступенів №2

Новорічно-різдвяні свята – найчарівніші, найрадісніші, сповнені незабутніми враженнями, несподіванками та сюрпризами. Напередодні їх усі поринають у приємну атмосферу підготовки до найголовніших подій року.

Цього року учнівська рада та старостат школи (педагог-організатор Сахно Римма Григорівна) запланували чимало відповідних заходів, тому святковий калейдоскоп «Від Миколая до Йордана» був насиченим та різноманітним. Активісти запланували для дружної шкільної родини креативну програму з конкурсами, майстер-класами, акціями та ін.

Ще на початку грудня учасники шкільної майстерні «Затишок» (керівник Погребна Ірина Вікторівна) підготували творчі роботи (декоративно-прикладне мистецтво) для районного етапу конкурсу «Новорічна композиція». З десяти представлених робіт ми отримали три відзнаки: ІІ місце – учениця 11-Б класу Шиян Олександра (номінація «Новорічна композиція»), ІІІ місце – учениця 9-А класу Миколенко Надія («Новорічний вінок»), грамотою «За креативність» нагороджена учениця 6-А класу Бузанова Катерина («Новорічний колаж»). Всі ці роботи та багато інших юні майстрині презентували у нашому навчальному закладі на вернісажі «Новорічний сюрприз».

Новорічні майстерні були у кожному класі. Класні кімнати учні прикрасили витворами хендмейду, а шкільні коридори – новорічними гірляндами, які виготовили  колективно для  шкільного конкурсу «Гірлянда – 2018». Але переможців шкільним самоврядуванням вирішено  не  визначати, тому що всі  запропоновані роботи були ексклюзивними, чудовими, щирими – порівнювати їх просто неможливо. Виготовлення гірлянд спонукало до незапланованих майстер-класів: учні 9-Б класу(класний керівник Таначьова Наталія Віталіївна) навчили охочих робити об’ємні сніжинки; Миколенко Надія (9-А) – Різдвяну зірку з газетних трубочок. А тим часом члени учнівської ради організували цілу низку майстер-класів для бажаючих, виготовили подарунки власноруч: стилізовані ялинки, різдвяні янголятка, новорічні вінки.

Усе нагадувало про прихід новорічних свят. Та найголовніше – саме у ці  дні серця учнів як ніколи відкриті для добрих справ. Щоб подарувати частинку свого добра, хорошого настрою та віри у новорічні дива діти виготовили святкові листівки (акція «Листи вітання») мешканцям будинку для людей похилого віку.

Ще Новорічно-різдвяні свята не закінчилися… Лише після канікул і Водохреща наш калейдоскоп «Від Миколая до Йордана» на рік призупинить свою роботу.

Показати ще
WordPress Lessons