Новини ОбухівщиниОсвіта та наука

Декада рідного навчального закладу

З 11 по 21 грудня в Українській СЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулася декада рідного навчального закладу.

Юні активісти заздалегідь ретельно готувалися, саме тому було цікаво всім: і учням 1-го класу, і майбутнім випускникам. Учнівська рада взяла на себе просвітницьку місію – з тематичними повідомленнями провели виховні години у класах. Спільно з старостатом підготували вернісаж «Знай наших!», де були представлені  грамоти та дипломи учнів школи за перемогу в конкурсах та змаганнях на районному та обласному рівнях. У вестибулі з найкращих стіннівок  останніх років зібрали ретро-виставку «Калейдоскоп років *115-45»

В рамках декади самоврядуванням школи проведено акцію «Чарівна скринька». Ведучі познайомили учнів школи з експонатами історії школи: кубками, пілоткою, галстуком козаченьків та піонерським, будьонівкою, фотоальбомами та ін. А охочі писали побажання  майбутнім школярам.

*Історична довідка. У 1902 році, в селі Українка  було відкрито однорічну школу грамоти, яка розмістилася в простій селянській хаті, а вчителем був церковний дяк. Приємницею, якої стала Українська середня школа  №2, відкрита у 1972 році.

У цьому році навчальному закладу виповнилося 115 та 45 років від заснування.

 

Показати ще
WordPress Lessons