Новини ОбухівщиниОсвіта та наука

Разом ми творимо добро!

Свято Святого Миколая – дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі та кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти — і добра казка зникає, а Миколай залишається.

Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай воно буде для нас святом Милосердя, Доброти, Прощення та Любові до ближніх!

Під таким гаслом, 19 грудня проходило свято «Майстерня Св. Миколая» для дітей соціально-незахищених категорій. Захід проводили районна учнівська Рада самоврядування Обухівщини (Обухівського районного центру творчості дітей та юнацтва) спільно зі службою у справах дітей Обухівської РДА за підтримки відділу освіти Обухівської РДА, відділу культури Обухівської РДА та ресторанного закладу «Золотий Фазан».

У святково прибраній залі РЗ «Золотий Фазан» дітей зустрічали казкові герої, лісові звірята (члени РУРСО) разом з майстром аквагриму Юлією Мостіпан, яка розмальовувала діток чарівними сніжинками, ангелами, справжнісінькими бетменами та драконами.

Під час заходу проходила акція «Я сьогодні тут!», дітлахи обводили крейдою свої долоньки, в цьому їм допомагали організатори, члени самоврядування. Також, разом з координатором, Шевченко О.О. вони проводили веселі ігри з малечою.

Привітати учасників заходу завітав голова районної Обухівської районної ради, Шушакова Костянтин Олександрович. Після чого ведучі, Северин Алла та Мовчан Надія запросили дітей разом з казковими героями писати листи Миколаю. Для цього, на початку треба було розповісти про свої добрі вчинки протягом року, а потім можна попросити про подарунок. Щоб бажання збулося до листа діти прикріпляли маленькі ялинові гілочки!

Далі всі поринули у чарівну казку про Святого Миколая, яку підготували вихованці театрального гуртка «Синій птах» (керівник – Корніюк І. М.) та хореографічного «Зебра» (керівник – Васильчук І.О.).

Зачаровувала всіх своїми мелодійними голосами вихованки гуртка «Терція» (керівник – Квачук О.І.). По завершенню вистави діти відали Миколаю листи перев’язані яскравими стрічками, з надією, що обов’язково отримають бажані подарунки.

Цього разу, родзинкою заходу став майстер-клас від «Underground Family Dance Studio» . Андрій Черемісін, разом зі своєю командою навчав малечу елементам сучасного танцю «хіп-хоп».

Подарунки від Святого Миколая, смачна піца та різні смаколики від РЗ «Золотого фазан» довершили справу, створивши незабутню радісну атмосферу.

 

Показати ще
WordPress Lessons