Новини Обухівщини

Ювілей дивовижної жінки!

Свій 90-літній ювілей відзначила Зоріна Лідія Михайлівна, підопічна Обухівського районного територіального центру соціального обслуговування.

Дуже багато гарних та теплих слів можна розказати про цю жінку, і ми трішки спробуємо: чуйна і привітна господиня, добра матуся, щаслива бабуся 4-ох онуків та 7-ох правнуків, вдова Героя Радянського Союзу.

У кінці 70-х років сім’я Зоріних переїхала із Ростова на Дону до Українки. Лідія Михайлівна одразу працевлаштувалась до професійно-технічного училища м.Українки, де викладала предмет естетику. Після виходу на заслужений відпочинок займалась своєю улюбленою справою – рукоділлям. Переступивши поріг її квартири, очі розбігаються від різноманітних картин, які притягують погляд, спочатку не розумієш навіть, що це не пензель, а голка з ниткою та золоті руки створили таку красу.

У свій день народження, приймаючи найщиріші привітання, навзаєм отримали таку настанову від ювілярки: «Як людина зі стажем, можу поділитись секретом довголіття – не тримайте в собі зла, прощайте образи і будите щасливими».

Картини Зоріної Лідії Михайлівни виконані в стилі художня гладь

 

Показати ще
WordPress Lessons