Новини Обухівщини

Іван Рудяк відкритий для громади

Трохи більше місяця, як крісло голови Обухівської РДА посів Іван Рудяк. За час його роботи відбулося чимало зустрічей, він спілкувався з мешканцями сіл району, особисто об’їжджаючи їх, проводив прийоми громадян. Адже переконаний, що для того, аби зрозуміти і допомогти, потрібно вибудувати діалог саме з пересічними громадянами.

Мав ряд зустрічей із депутатами районної ради, громадськими активістами, сільськими головами, зоозахисниками, волонтерами, селянами, благодійниками, підприємцями. «Я хочу, щоб була комунікація, це дуже необхідно задля вирішення тих проблем, з якими до мене приходять люди», – поділився з місцевими журналістами Іван Сергійович. Не може не радувати той факт, що люди в Обухівському районі не байдужі до проблем, вони шукають шляхи їх вирішення, приємно і те, що з приходом нового керманича району, цих людей чують і дослухаються до їхніх думок.

Сьогодні, 13 грудня, в приміщенні Української міської ради відбувся виїзний прийом громадян. Поспілкуватися з новим очільником району завітало 8 осіб. У кожного свої питання, свої проблеми та бачення їх вирішення.

Іван Сергійович готовий до конструктивного діалогу з громадою і в подальшому планує проводити виїзні прийоми громадян в інших адміністративно-територіальних одиницях Обухівського району.

IMG_20171213_111411

 

Показати ще
WordPress Lessons