Новини Обухівщини

ДОРОГА БУДЕ!

8 грудня за ініціативи голови Обухівської РДА Івана Рудяка відбулася нарада з делегатами великих підприємств району з метою можливого внесення змін до проекту з ремонту автомобільної дороги О – 101601 ” Обухів – Українка – Трипілля”.

Ця ділянка дороги потребує капітального ремонту, адже щоденно тут проїжджають десятки 40-тонних автомобілів. Ями та вибоїни – проблема для водіїв, на цій дорозі суцільні проблеми.

Про ремонт цього автошляху мріють всіх, хто щоденно або і декілька разів на день проїжджає через величезні ями та калюжі.

Іван Сергійович разом із своїм заступником Олексієм Мошковським та начальником сектору ЖКГ Обухівської райдержадміністрації Євгеном Бойко поспілкувалися із делегатами підприємств. Результатами домовленостей поділився голова Обухівської РДА:

«Мені приємно, що бізнес у районі готовий до комунікацій. Підрядник та проектант також були присутні на зустрічі та активні в обговоренні.

Ми з’ясували всі нюанси, усвідомили, що можемо зробити зараз, а що через деякий проміжок часу:
1. Зараз буде відбуватися оновлення дороги.
2. На цьому етапі дорога буде обладнана ливневими каналізаціями.
3. На дорозі з’являться всі необхідні інженерні комунікації, зокрема освітлення.

Делегати з підприємств забажали ознайомитись з проектом поточного ремонту цієї дороги для того, щоб внести свої побажання. Тепер чекаємо від них зауважень та пропозицій і почнемо працювати над проектуванням другого етапу.

А поки аналізуємо розроблений проект і по можливості будемо вносити зміни по перенесенню пішохідних переходів та автобусних зупинок для комфортного існування бізнесу, який розташований біля цієї дороги», – розповів Іван Рудяк.

Керівники підприємств щиро сподіваються на плідну співпрацю, адже за багато років функціонування підприємств-гігантів публічний діалог з представниками влади відбувся вперше.

«Я хочу вам подякувати, що ви зібрали нас, що почули наші бачення, що готові йти на зустріч. Я працюю на ТЕС більше 20 років і ви перша людина, яка покликала нас на діалог, це не може не радувати», – на завершення робочої зустрічі сказав делегат із Трипільської ТЕС.

Показати ще
WordPress Lessons