Новини Обухівщини

Захисники Батьківщини з Української СЗОШ І-ІІІ ступенів №2

6 грудня 2017 року, в рамках відзначення тижня «Збройних Сил України» в школі відбулися традиційні змагання старшокласників «Нумо, хлопці!».

Змагалися хлопці 10-11 класів у стройовій підготовці, штовханні гирі, спорядженні магазина, перетягуванні линви, підтягуванні на перекладині, комплексно-силових вправах, естафеті та ін. А дівчата з груп підтримки підготували тематичні плакати та разом з юнаками змагалися у номінації «Вальс». Треба зауважити, що остання номінація в традиційний шкільний конкурс була введена вперше, але відразу знайшла своїх прихильників і стала родзинкою заходу.

Всі учні продемонстрували високий рівень підготовки, все ж за загальною кількістю балів перемогла команда 11-Б класу – вони були непереможними в більшості видів змагань. 11-Б клас виборов ІІ, а збірна 10-х класів задовольнилася ІІІ місцем. В особистому заліку грамоти за перемогу отримали: Ольховий Іван (номінація «Кращий командир»), Горин Едуард (номінація «Підтягування»), Медведкін Максим (номінація «Штовхання гирі», Ступник Святослав «номінація «Шеф-кухар», Громихін Даніїл «Комплексно-силові вправи». Неперевершеним був Ігнатьєв Олександр, він отримав перемогу аж у трьох номінаціях: «Стройова підготовка», «Спорядження магазину», «Вальс». В останній номінації разом із Олександром  отримала грамоту за І місце  Новіцька Сніжана, яка не лише чудово танцювала, а й була хореографом-постановником цього танцю.

«Нумо, хлопці!» – один із найстаріших традиційних заходів у школі. Традиційно хлопці-старшокласники ретельно готуються до серйозних випробувань, а дівчата завжди готують програму підтримки. Традиційно цей захід не лишає байдужими нікого. І цьогоріч завдяки професіоналізму та ентузіазму вчителя захисту Вітчизни Полторацького Сергія Вікторовича, конкурс пройшов на високому рівні. Під його керівництвом вихованці нашого навчального закладу  щороку проходять випробування витримки, сили, мужності, ростуть справжніми захисниками Батьківщини.

 

Заступник директора школи
з виховної роботи Т. Г. Ахтирко

Показати ще
WordPress Lessons