Новини Обухівщини

Осінні ювіляри

Обухівський районний територіальний центр соціального обслуговування з великим задоволенням привітав підопічних відділення соціальної допомоги вдома, які народились 26 листопада з ювілеєм!
Дві чудові жінки Силенко Ольга Євдокимівна (с.Трипілля) та Ланенко Катерина Олександрівна (с.Гусачівка) відзначили свій 80-ти літній ювілей. Тернистий та тяжкий шлях пройдено за ці роки, але ясні та щирі очі світяться добром і ласкою.

Ланенко Катерина Олександрівна весь свій вік прожила в селі Гусачівка та працювала на місцевому цукрозаводі. Добра, щира, спокійна та нічим не примітна Катерина Олександрівна, як бджілка працювала.

Була одружена, та діточок Бог не дав. Дуже радіє, коли до її хати приходять гості та дякує всім, хто про неї не забуває.

Силенко Ольга Євдокимівна народилась у селі Трипілля. Вийшла заміж в село Долина, де працювала в місцевому колгоспі. Виховували разом з чоловіком двох його діточок, за станом здоров’я своїх мати не змогла. Після смерті чоловіка повернулася в рідне Трипілля. Ольгу Євдокимівну люблять і поважають односельчани за скромний характер та добре серце. Завітавши до її хати потрапляєш ніби в музей – скрізь рушники вишиті ювіляркою.

Дорогі наші Катерино Олександрівно та Ольго Євдокимівно вітаємо Вас із ювілеєм. Бажаємо мирного неба, душевного спокою та міцного здоров’я на довгії літа!!!

Ланенко Катерина Олександрівна

lanenkokateruna

Силенко Ольга Євдокимівна

sulenkoolga

Показати ще
WordPress Lessons