Новини Обухівщини

21 листопада 2017 – День Гідності та Свободи

Шановні земляки!
Щиросердно вітаю вас з Днем Гідності та Свободи!

Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських вояків, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Всі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

Сьогоднішній день – це незаперечний доказ відродження Української нації, нашої держави. Це підтвердження того, що події минулого року на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній й незалежній Україні.

Щиро дякую кожному з вас, дорогі жителі Обухівського району, за те, що ви патріоти, за те, що робите все можливе, аби світ побачив нову Україну такою, що формує нове обличчя демократичної Європи.

Нині ми йдемо шляхом свободи й верховенства права, і ми не повинні схибити, маємо гідно відповідати на всі виклики часу. Адже наша боротьба не закінчена, доки не виконані усі вимоги Майдану, не втілені у життя його ідеали!

Закликаю вас до миру, порозуміння й згуртованості. Зичу віри у краще майбутнє нашої країни, нашого рідного Шевченкового краю.

Слава Україні! Слава її Героям!

Звернення голови Обухівської РДА Рудяка І.С. з нагоди 4-ї річниці Дня Гідності та Свободи

Голова Обухівської РДА                                  Іван Рудяк

Показати ще
WordPress Lessons