Новини ОбухівщиниОсвіта та наука

Педагоги району стали учасниками заходу до Міжнародного дня толерантності

У 2017/2018 навчальному році районне методичне об’єднання заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів продовжило працювати у форматі «Дошки оголошень». З метою отримання та обміну досвідом виховної роботи педагоги району відвідують відкриті виховні заходи в загальноосвітніх навчальних закладах.

15 листопада педагоги приїхали до Витачівської ЗОШ І-ІІ ступенів. Цього дня, у навчальному закладі розпочалися заходи присвячені Міжнародному дню толерантності. Найстарша школа району зустріла гостей екскурсією шкільним музеєм, під час якої учні молодших класів Кононенко Роман та Василенко Валерія розповідали історію Витачівського краю, демонстрували знайдені у цій місцевості древні експонати, архівні документи, представляли світлини людей, які є гордістю не лише села, а й усього Обухівського краю.

Опісля вчителі стали учасниками відкритого заходу «Толерантність у сучасному житті: багатство у різноманітності». Педагогічний та учнівський колективи школи представили різні форми виховної роботи. Актова зала являла собою справжній арт-простір та була наповнена тематичними виступами учнів: танцями, віршами, розповідями під музичний супровід, елементами флешмобу, тренінговими іграми та вправами, в яких взяли участь гості, заступники та педагоги-організатори району.

 

Показати ще
WordPress Lessons