Новини ОбухівщиниОсвіта та наука

На базі Григорівської школи відбувся семінар–практикум вчителів географії та економіки

20 жовтня у Григорівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар–практикум вчителів географії та економіки. Тема заходу : «Формування громадянської та соціальної компетентностей на уроках географії та економіки в умовах реалізації Концепції Нової української школи».

Під час семінару методист РМК відділу освіти Обухівської РДА Соколенко Віра Іванівна та керівник районного методичного об’єднання вчителів географії та економіки Середа Олеся Миколаївна разом з присутніми обговорили актуальні питання щодо реалізації вчителями географії та економіки розвитку компетентностей для демократичного громадянства в Новій українській школі під час навчально-виховного процесу, використовуючи наскрізні змістовні лінії при викладанні географії та економіки, відповідно до Методичних рекомендацій.

Вчитель географії та економіки Григорівської школи Федорчук Оксана Миколаївна провела відкритий урок-гру в 7 класі «Гроші в нашому житті».

Учасники семінару також відвідали шкільний музей природи та переглянули підготовлений учнями захід «Діти рятують планету».

 

Показати ще
WordPress Lessons