Новини Обухівщини

Захід в КЗ КОР «Трипільський навчально-реабілітаційний центр»

Цікавим, змістовним і по-родинному затишним пройшов захід в КЗ КОР «Трипільський навчально-реабілітаційний центр», в якому прийняли участь начальник служби в справах дітей та сім’ї Обухівської районної державної адімістрації – Інкіна О.О., старший інспектор ювенальної превенції Мартинюк О.М., інспектор ювенальної превенції Назаренко М.М., лікар-нарколог-психотерапевт Федь П.М.

Це була зустріч педагогів школи, посадовців, які опікуються питаннями дітей, з батьками наших вихованців, учнями – старшокласниками центру на тему: «Наші права та обов’язки в навчально-виховному процесі».

Звучала одна думка: ми разом маємо робити все, щоб перебування та навчання вихованців в реабілітаційному центрі було плідним, затишним, комфортним.

Для цього всі мають разом це робити щоденно і повсякчас. Спільно, по-сімейному. Дотримуючись законів України, правил проживання і навчання в школі. Де дітям гарантовано дотримання всіх їхніх прав, а самі вихованці дотримуються виконання своїх обов’язків.

Тільки всі разом ми зможемо виростити наших дітей достойними людьми.

Про це говорила директор центру Корх Т.О., гості-посадовці, що приїхали на цей захід. Говорили і батьки, і діти.

Батьки щиро дякували школі за чудові умови проживання їх дітей, за сімейну атмосферу, яка панує тут, за результативність і якість роботи з кожною дитиною.

Приємна спільна зустріч учасників навчально-виховного процесу принесе ще більшу користь нашим дітям. Так тримати!

Попереду такий же круглий стіл з початковою ланкою Центру.

DSCN1567

Показати ще
WordPress Lessons