Новини ОбухівщиниОбухівська міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятості

Відбувся інформаційний семінар із загальних питань зайнятості населення

В Обухівській міськрайонний філії Київського обласного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар із загальних питань зайнятості населення за участю головного спеціаліста відділу забезпечення наповнення бюджету №3 фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України у                                          Київській області Валентини Глузд.
Представник Пенсійного фонду надала інформацію з питань пенсійного законодавства, зокрема, розмір страхового стажу необхідний для призначення пенсії в майбутньому та розкрила переваги легального працевлаштування. Учасників семінару поінформували про функціонування веб-порталу електронних послуг, реєстрації в системі смс-інформування Пенсійного фонду України, а також звернули увагу на один із пріоритетних напрямків державної політики щодо детінізації заробітної плати.

Негативні наслідки виплати заробітної плати «в конвертах» відчувають, як самі працівник, так і члени територіальних громад та суспільство в цілому – такий висновок зробили учасники семінару.

 

 

Показати ще
WordPress Lessons