Новини Обухівщини

Голова Обухівської РДА Олександр ГОМОН з робочим візитом у Миронівській ТГ

19 липня голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр ГОМОН здійснив робочу поїздку до Миронівської територіальної громади на чолі делегації у складі голови райради Антона Карманова та керівників територіальних структурних підрозділів Обухівського району.

У ході робочої зустрічі Олександр ГОМОН підняв питання соціально-економічного розвитку територій та пріоритетні завдання на найближчий час. Зокрема, йшлося про процес і показники вакцинування жителів ТГ, реалізацію програми Президента «Велике будівництво», питання протипожежної безпеки навчальних закладів, наповнення бюджету, та ін.

Під час виїзної частини координаційної наради делегація завітала до ПрАТ «Миронівський завод по виготовленню круп і комбікормів», Миронівської лікарні відновного лікування, та фізкультурно-оздоровчого комплексу міста Миронівка, який входить до програми Президента Украіни Володимира Зеленського «Велике будівництво».

За словами голови Обухівської районної державноі адміністраціі Олександра ГОМОНА, окрім типових проблем громад району, всі місцеві нагальні питання прийняті до уваги і реагування з боку РДА очікуються одразу після завершення об’їзду всіх територіальних громад Обухівщини, що увійшли до складу району у зв’язку з процесом децентралізації.

Пресслужба Обухівської РДА

Показати ще
WordPress Lessons