ЕкологіяКультураМолодь та спортНовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

Туристичний сезон Київщини офіційно розпочато саме з Обухівського району!

Сьогодні, 9 червня, Обухівщина офіційно відкрила післякарантинний початок туристичного сезону, оголошеного КОДА! Зустріч відбулася в рамках реалізації програми Президента «Магніти України» за участі заступника голови Київської ОДА Тетяни Щербак, першого заступника голови Державного агентства розвитку туризму Кирила Домбровського, начальника управління туризму Київської ОДА Анни Куценко, а також представників потужних туристичних громадських спілок та об’єднань.

«Раді вітати Вас на землі Обухівській! Це дуже важливо і знаково для нас, що відкриття туристичного сезону Київщини відбувається саме на території Обухівського району! Наш край багатий не тільки історією Трипільскої культури, – звернувся з вітальним словом до присутніх голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр ГОМОН, – Нам є що показати, чим здивувати і куди запросити. 1 червня всі 9 ОТГ Обухівщини об’єдналися в єдиний туристичний центр. І буквально за тиждень зроблено те, що не робилося роками і десятиріччями: зібрано найцінніше – інформація  про родзинки та туристичні магніти новоутвореного Обухівського району. Результатом реєстру туристичних об’єктів стане створення інтерактивного туристичного порталу, за допомогою якого можна буде самостійно скласти маршрут для індивідуальних подорожей, а також будуть запропоновані тематичні групові маршрути. Рухаємося в темпі, і дякуємо за підтримку Київській обласній державній адміністрації».

Більш детальну інформацію щодо створення Єдиного туристичного центру та магніти Обухівщини розповіла голова ГО «Асоціація розвитку спорту і туризму України» та координатор центру Лія Корнієнко.

 Під час зустрічі відбулось підписання меморандуму про співпрацю між Київською ОДА та ГС «Візіт Юкрейн» та ГО «Київська туристична асоціація».

Дякуємо Степану Дойчуку, Ярославу Касянову за активну підтримку заходу, а заміському комплексу «Конча Заспа Парк» – за теплий прийом і гостинність.

 

Прес-служба Обухівської РДА

Показати ще
WordPress Lessons