НовиниНовини КиївщиниНовини ОбухівщиниНовини Уряду України

Уряд надав можливість регіонам продовжити ефективне використання у 2021 році восьми субвенцій, спрямованих на розвиток громад та територій

Уряд вніс зміни до Порядку та умов надання субвенцій з державного бюджету на реалізацію окремих пріоритетних проектів розвитку громад та територій. Відповідну постанову прийнято на засіданні 31 березня.

Мінрегіон розробив проект постанови для забезпечення ефективного, цільового та результативного використання у 2021 році залишків 8 субвенцій, спрямованих на розвиток громад та територій, а саме реалізації 15 пріоритетних проектів у Закарпатській, Київській, Харківській, Житомирській, Черкаській областях та місті Києві.

Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» установлено, що залишки коштів за субвенціями зберігаються на рахунках загального фонду відповідних місцевих бюджетів для здійснення відповідних витрат у 2021 році з урахуванням їх цільового призначення.

Прийняття постанови дозволить продовжити моніторинг та контроль використання у 2021 році залишків субвенцій з державного бюджету у обсязі 567,33 млн гривень.

Показати ще
WordPress Lessons