ЕкологіяКультураМедицинаМолодь та спортНовиниНовини ОбухівщиниОсвіта та наукасоціальний захист населення

Відбулося засідання колегії голови Обухівської районної державної адміністрації

Сьогодні, 19 лютого 2021 року, під головуванням голови районної державної адміністрації Олександра Гомона та за участі голови Обухівської районної ради Антона Карманова відбулося засідання колегії районної державної адміністрації. Відповідно до порядку денного розглянуто наступні питання:
1. Публічний Звіт голови Обухівської районної державної адміністрації.
ВИСТУП голови Обухівської районної державної адміністрації Олександра Гомона.
2. Про схвалення проєкту Програми про виплату заробітної плати, грошових компенсацій та вихідної допомоги працівникам, що вивільняються у 2021 році.
ДОПОВІДАЄ: Колногуз Світлана Вікторівна – начальник відділу бухгалтерського обліку і звітності – головний бухгалтер апарату Обухівської районної державної адміністрації.
3. Про виконання Програми забезпечення Обухівською районною державною адміністрацією виконання повноважень виконавчої влади та реалізації делегованих Обухівською районною радою повноважень щодо забезпечення державної політики в бюджетній і соціальній сферах та забезпечення виконання заходів  Програми соціально-економічного розвитку Обухівського району на 2020 рік
ДОПОВІДАЄ: Колногуз Світлана Вікторівна – начальник відділу бухгалтерського обліку і звітності – головний бухгалтер апарату Обухівської районної державної адміністрації.
4. Звіт про виконання Програми культурно-мистецьких заходів Обухівського району Київської області на 2020 рік
ДОПОВІДАЄ: Левченко Олена Миколаївна – головний спеціаліст відділу соціально-правового захисту дітей та сім’ї служби у справах дітей та сім’ї райдержадміністрації.
5. Про виконання районної комплексної цільової Програми підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей “Назустріч дітям” до 2020 року
ДОПОВІДАЄ: Інкіна Оксана Олександрівна-начальник служби у справах дітей та сім’ї райдержадміністрації.
6. Про виконання у 2020 році Обухівської районної цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019-2022 роки
ДОПОВІДАЄ: Прізов Вадим Ігорович – завідувач сектору з питань цивільного захисту населення районної державної адміністрації.
7. Про виконання Програми охорони довкілля в Обухівському районі Київської області на 2018-2020 роки
ДОПОВІДАЄ: Присяжна Оксана Анатоліївна – виконувач обов’язків  завідувача сектору екології районної державної адміністрації.
8. Про виконання Програми висвітлення діяльності Обухівської районної ради та Обухівської районної державної адміністрації  на 2018-2020 роки
ДОПОВІДАЄ: Тимошенко Зоряна Василівна – начальник відділу документального забезпечення, контролю та розгляду звернень громадян апарату районної державної адміністрації.
9. Про схвалення змін до рішення Обухівської районної ради від 28.12.2020 № 33.3.VIІI «Про районний бюджет Обухівського району на 2021 рік»
ДОПОВІДАЄ: Тищенко Олена Володимирівна – виконувач обов’язків начальника управління фінансів Обухівської районної державної адміністрації.
У підсумку роботи Олександр Вікторович подякував членам колегії та керівництву районної Ради за конструктивну співпрацю.
Посилання на прямий ефір.
Показати ще
WordPress Lessons