НовиниНовини КиївщиниНовини ОбухівщиниОбухівський відділ поліції ГУНП в Київській області

Офіційне представлення керівника Обухівського управління поліції

14 січня 2021 року в Обухівському районі відбулося офіційне представлення керівника Обухівського управління поліції. Ним став полковник поліції  Петренко Олег Григорович.

Нового керівника особовому складу представив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області – полковник поліції Нєбитов Андрій Анатолійович .

Привітати з призначенням Олега Григоровича завітали голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр Вікторович Гомон, голова Обухівської районної ради Антон Миколайович Карманов та його заступник Сергій Сергійович Гречишин, новообрані голови об’єднаних територіальних громад Обухівського району.

Обухівська районна державна адміністрація вітає з призначенням та бажає Олегу Григоровичу успіху навіть в самих складних операціях, безпечної роботи і надійних напарників.

Завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі та за умови всебічної підтримки з боку суспільства новий керівник національної поліції з честю виконуватиме поставлені завдання та зміцнить законність та правопорядок в Обухівському районі.

Показати ще
WordPress Lessons