НовиниНовини Київщини

ВАСИЛЬ ВОЛОДІН ЗАЯВИВ ПРО ОНОВЛЕННЯ СКЛАДУ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА ПРИ ОДА

Склад координаційної ради з питань розвитку підприємництва, яка працює при обласній державній адміністрації, розширили. Відтак до роботи долучились керівники регіонального бізнесу та профільних територіальних органів влади.

Перше установче засідання відбулось сьогодні, 21 грудня, повідомив очільник Київщини Василь Володін. У ньому взяли участь представники підприємницької сфери області.

«Малий і середній бізнес – це фундамент розвитку держави. Щоб забезпечити для нього комфортні умови роботи, ми ініціювали роботу оновленої координаційної ради. І основна наша мета – не просто обговорювати проблеми підприємців, а знаходити спільні шляхи їх вирішення», – наголосив Василь Володін.

Він зазначив, що одне з основних завдань координаційної ради – працювати над підготовкою пропозицій щодо вдосконалення нормативно-правової бази в сфері підприємництва. І перші пропозиції щодо покращення умов роботи представники бізнесу Київщини вже надали.

Окрім цього, серед пріоритетів координаційної ради – створення сприятливого середовища для розвитку бізнес-клімату Київщини, а також популяризація соціального підприємництва.

Показати ще
WordPress Lessons