НовиниНовини Уряду України

Інформаційний дайджест новин Кабінету Міністрів України за 21 листопада 2020 року

Денис Шмигаль взяв участь у зустрічі з активними учасниками революційних подій 199020042013-2014 років, а також захисниками держави та представниками інтелектуальної еліти, що відбулася під головуванням Президента України.
 
«Жити гідно та обирати своє майбутнє – невід’ємне право кожного з нас. Я впевнений, що ця єдність завжди буде одним із ключових рушіїв розвитку української держави. Схиляю голову в пам’ять про героїв. Дякую всім українцям за патріотизм, мужність та самовідданість у справі захисту нашої держави та її європейського вектору розвитку», — зазначив Прем’єр-міністр.
 
Міністерство охорони здоров’я України та Центр громадського здоров’я закликають українців протестуватися безкоштовно на ВІЛ та гепатит С з 20 до 27 листопада. Тестування буде у 17 регіонах.
 
“Якщо буде загроза повного колапсу медичної системи, то ми будемо наполягати на введенні більш жорстких заходів”, — зазначив очільник МОЗ.
За словами Максима Степанова, можливості вітчизняної медичної системи щодо виділення лікарняних ліжок для надання медичної допомоги хворим на COVID-19 на сьогодні становлять 75-80 тисяч.
 
За даними Центру громадського здоров’я, станом на 21 листопада в Україні зафіксовано 14580 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 610, медпрацівників – 590).
 
 
Докладніше можна прочитати на Урядовому порталі www.kmu.gov.ua та сторінках Кабінету Міністрів України у соціальних мережах
Показати ще
WordPress Lessons