НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

ШАНОВНІ УЧНІ, ВЧИТЕЛІ, БАТЬКИ!

Щиро вітаю вас з ДНЕМ ЗНАНЬ, СВЯТОМ ПЕРШОГО ДЗВОНИКА !

Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків, їх у цьому році – 469, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них.
Тож бажаю всім учням гарного настрою протягом усього навчального року, нових друзів, яскравих вражень, високих досягнень і постійного прагнення до знань, а вашим батькам — здоров’я, сил і терпіння!
Шановні вчителі! Висловлюю щирі слова вдячності за вашу самовіддану працю, розуміння, мудрість і турботу, за любов та тепло. Щастя вам, міцного здоров’я, натхненної праці, творчих успіхів, та вдячних учнів!
Нехай цьогорічний першовересень принесе нашим дітям широкі обрії знань, педагогам – задоволення від результатів роботи, а батькам – віру в щасливу долю їхніх дітей!
Нехай незвичність цього навчального року не стане перешкодою у сходженні до нових вершин! А районна влада зробить все для успішного навчання. Зі святом!
Успіхів всім, хто увійде сьогодні в гостинно відчинені двері шкіл району!

З повагою, голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр ГОМОН

Показати ще
WordPress Lessons