НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

«МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ МОЛОДІ В УКРАЇНІ»

З метою сприяння підвищенню рівня інформування молоді про наявні можливості в Україні Міністерство молоді та спорту України спільно з державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» ініціюють створення національного молодіжного онлайн-порталу muv.in.ua.

Зазначений веб-ресурс зокрема міститиме доступ до онлайн-інтегратора «Можливості для молоді в Україні», що передбачає накопичення та відтворення актуальної інформації по регіонам за п’ятьма напрямами:

-молодіжна інфраструктура;
-молодіжна участь;
-проєкти та програми для молоді;
-дозвілля;
-послуги для молоді.

Водночас передбачається нанесення усіх типів можливостей на Google Maps та їхня інтеграція з онлайн-порталом.

Для якісної реалізації цього проєкту потрібна допомога всіх організацій та ініціатив, які працюють з молоддю в Обухівському районі. Для  цього необхідно заповнити реєстраційну анкету про наявні програми, проєкти, ініціативи, події, установи та організації, інші безкоштовні можливості для молоді з метою подальшої інтеграції зібраної інформації з онлайн-порталом muv.in.ua.

Посилання на Google Forms: https://cutt.ly/GueMRvt.

Контактна особа для отримання додаткової інформації щодо заповнення реєстраційної анкети: Андрій Атрощенко, заступник директора державної установи «Всеукраїнський молодіжний центр» – (093) 635-32-34.

 

Показати ще
WordPress Lessons