МедицинаНовини Київщини

З турботою про здоров’я: Київобленерго просить клієнтів звертатися дистанційно

У зв’язку з введенням в Україні суворого карантину через коронавірус, Київобленерго з 17 березня 2020 року тимчасово припинить особистий прийом клієнтів в центрах обслуговування. Всі послуги будуть надаватися дистанційно. Отримавши ваше звернення через будь-який з каналів зв’язку, наші співробітники нададуть вам необхідну консультацію і інформацію про те, як оформити чи отримати послугу.

За допомогою дистанційних сервісів ви зможете:

Для того щоб скористатися дистанційними сервісами, ви можете:

  • скористатися послугами на сайті компанії – http://www.koe.vsei.ua/
  • зателефонувати до кол-центру за телефонами мобільного оператору Київстар (067) 495-70-40. Стаціонарні номери кол-центру (044)459-07-40 (крім питань приєднань) та (044)494-43-20 (лише з питань приєднань).
  • направити звернення на електрону пошту – koe@koe.vsei.ua;
  • звернутися на сторінку Київобленерго в Facebook.

Якщо ваше запитання все-таки вимагає письмового звернення в компанію і не може бути вирішене через дистанційні канали обслуговування, ви зможете залишити своє звернення в осередках для кореспонденції, які знаходитимуться  в кожному районному підрозділі. Схема подачі інформації буде розміщена  поруч з осередками для кореспонденції.

Київобленерго як великий відповідальний бізнес піклується про здоров’я своїх клієнтів і співробітників. Тому закликає мешканців області на час карантину утриматися від візитів в Центри обслуговування.

Довідка.

ДТЕК приєднався до нової глобальної Платформи дій з боротьби з коронавірусом COVID-19. Платформа створена Всесвітнім економічним форумом за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я і відкрита для всіх компаній і галузевих груп, а також інших зацікавлених сторін.

В умовах карантину ДТЕК прагне забезпечити безперервність бізнес-процесів і просить своїх клієнтів, замість візитів до центрів обслуговування, користуватися дистанційними сервісами. Вони більш зручні, економлять час і не вимагають особистої присутності в офісах компанії.

Відповідно до статті 29 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб” з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу Covid-19 і з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 року Кабінет міністрів ухвалив встановити на всій території України карантин з 12 березня по 3 квітня 2020 року.

Показати ще
WordPress Lessons