НовиниНовини ОбухівщиниОсвіта та наука

Відбулася нарада керівників закладів освіти району

13 березня у відділі освіти, молоді та спорту Обухівської райдержадміністрації відбулася нарада керівників закладів загальної середньої, позашкільної  освіти. На заході були присутні директор КЗ  ІРЦ Козачун О.П., директор Обухівського ЦТДЮ Бєломєстна Ю.О., методисти РМК Прядко Л.М., Гаєвська С.В., Попович Л.М.,  головний  спеціаліст відділу Ярова О.М., начальник господарчої групи відділу Музичко С.О., керівник ФОП підприємства, що організовує харчування учнів в ЗЗСО Яговий М.П.

Захід розпочав  виконуючий обов’язки  начальника відділу       Савченко С.А., який представив керівникам закладів освіти  радника голови Обухівської районної адміністрації Короленка С.М., який виступив модератором заходу.

Про епідемічну ситуацію із захворюваннями на коронавірус,  грип та ОРВІ, про проведення заходів з імунізації, роботу  закладів під час карантину розповіла  Прядко Л.М.  Людмила Миколаївна звернула увагу  присутніх на особливості проведення в цьому начальному році ЗНО,  завершення 2019/2020 навчального року та проведення державної підсумкової атестації осіб, які здобувають  загальну середню освіту в закладах освіти району, про атестацію та ліцензування  закладів освіти тощо.

Про особливості організації методичної роботи у 2020/2021 н. р., формування обласних професійних спільнот на базі закладів освіти розповіла завідувач РМК Шевченко О.О. Головний бухгалтер відділу, Олена Анатоліївна звернула увагу присутніх на важливість ведення   бухгалтерських документів відповідно діючому законодавство. Коротко, про дотримання вимог щодо формування потреб на закупівлю товарів, робіт та послуг розповіла фахівець з державних закупівель відділу Лобода Н.В.

Особливо активно учасники обговорювали питання організації  харчування в закладах освіти району та зміни в чинному законодавстві  стосовно виплат допомоги педпрацівникам, комплектації педагогічних працівників на наступний навчальний  рік,  складання графіків щорічних відпусток тощо, які запропонувала до розгляду голова районної профспілкової організації Соколенко В.І.

Показати ще
WordPress Lessons