Новини Обухівщини

День Героїв Небесної Сотні

20 лютого Україна відзначає шосту річницю з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності, пік розстрілів Героїв Небесної Сотні. Цей день назавжди увійде в історію України як символ жертовності, патріотизму та героїзму і вкотре підтвердить тезу про те, що в найкритичніший та найважчий період нашої історії знайдуться герої, які своєю жертовністю дозволять будувати нам майбутнє.

Герої Небесної Сотні стали для всієї України не лише символом жертовності, героїзму та патріотизму, але і джерелом натхнення для наших героїчних воїнів, які гідно продовжують справу Героїв Небесної Сотні, захищають наше з вами право на вільне життя.

З нагоди відзначення Дня Героїв Небесної Сотні в Обухівському районному краєзнавчому музеї імені Ю.К. Домотенка в залі «Гідності»,  відбувся захід на якому були присутні голова Обухівської районної державної адміністрації О. Гомон, голова Обухівської районної ради Л. Ільєнко, представники військового комісаріату, учасники АТО, ООС, члени сімей загиблих та громадськість  Обухівського району.

Герої не вмирають. Вони житимуть у пам‘яті, справах наступних поколінь. Саме ми, українці, можемо пишатися тим, що наш народ  відстоював і продовжує відстоювати право на свободу та гідне майбутнє.

Слава Героям Небесної Сотні, слава українським воїнам, які з гідністю та честю виконують свій святий обов’язок захисту нашої Батьківщини. Будьмо гідні своїх героїв, які віддали свої життя за нашу свободу та право на вільний розвиток. Слава Україні!!!

Ми висловлюємо глибокі співчуття родинам загиблих Героїв та закликаємо весь український народ до єдності у цей важкий, сповнений випробувань час для нашої держави.

Показати ще
WordPress Lessons