Молодь та спортНовиниНовини Обухівщини

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ СТУДЕНТА В ОБУХІВСЬКОМУ МЕДИЧНОМУ КОЛЕДЖІ

17 листопада має особливе значення для студентів всього світу, адже це – Міжнародний день студента. Це свято зближує та об’єднує молодих людей усього світу, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів. Студенти – це один із самих прогресивних верств суспільства в усі часи. Їх сміливість і відвага до постійного втілення новаторських ідей, тяга до справжніх ідеалів свободи не раз ставала взірцем до загального наслідування, надихаючи інших і виступаючи прикладом для майбутніх поколінь.

Саме студентські роки – це «найбожевільніший» період, час коли студенти можуть трішки «бешкетувати», веселитися, час коли відкриваються нові можливості  і перспективи.

20 листопада 2019 року у великій залі Української міської ради під час проведення студентської науково-практичної Конференції-2019, відбулося нагородження грамотами Обухівської районної державної адміністрації та подарунками кращих студентів Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради «Обухівський медичний коледж».

Вітаємо нагороджених та все студентство! Зичимо Вам запалу, енергії, творчого натхнення, наполегливості, успіхів у всіх починаннях, ставити  Завжди бути на хвилі позитиву, постійно прагнути до нового успіху і не втрачати своїх можливостей!

Показати ще
WordPress Lessons