Вiддiл обслуговування громадян № 13 (сервiсний центр) управління обслуговування громадян Головного управлiння Пенсiйного фонду України у Київськiй областiНовиниНовини Обухівщини

Виїзні прийоми в пунктах обслуговування громадян

8-10 жовтня 2019 року згідно оновлених графіків роботи пунктів обслуговування громадян Обухівського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області спеціалістом відділу О. Кравченко проведено 3 виїзні прийоми в м. Українка, прийнято – 36 осіб, 1 прийом до пенсіонера з особливими потребами, оформлено запит паперової справи з іншої області в зв’язку з переїздом на постійне місце проживання до м. Українки.

9 жовтня 2019 року спеціалістом відділу Н. Гайвак проведено 1 виїзний прийом в пункті обслуговування громадян с. Підгірці, прийнято – 7 осіб.

Питання на прийомах стосувалися перерахунку пенсій,  видача довідок про розмір пенсії (доходи), прийнято заяви на виготовлення пенсійних посвідчень, оформлення запитів на перевід пенсійної справи з інших районів та інші консультації по питаннях пенсійного забезпечення.

Показати ще
WordPress Lessons