НовиниНовини ОбухівщиниОбухівська міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятості

Виїзна акція служби зайнятості – на допомогу мешканцям села!

11 червня 2019 року фахівцями Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості проведено виїзну акцію з використанням Мобільного центру професійної орієнтації для мешканців с. Трипілля.

Мета заходу –  інформування жителів села щодо послуг та можливостей служби зайнятості, стану ринку праці, підвищення рівня доступності інформації, презентація інновацій служби зайнятості.

Фахівці філіі розповіли відвідувачам про ситуацію на ринку праці та зазначили, які професії користуються найбільшим попитом у м.Обухові та Обухівському районі. Присутніх було проінформовано щодо отримання нових професій, підвищення кваліфікації, участі в оплачуваних громадських та тимчасових роботах, роз`яснено умови та механізм відкриття власної справи за сприяння служби зайнятості.

Звернули увагу сільського населення на необхідність активізації власних зусиль щодо пошуку роботи, пропонували звертатись за допомогою до центру зайнятості, де нададуть корисну інформацію щодо наявних вакансій на підприємствах та навчать техніці пошуку роботи.

Присутні брали активну участь у спілкуванні з фахівцями центру зайнятості та отримали відповіді на свої запитання. Усім відвідувачам було роздано інформаційно-довідкові матеріали.

Показати ще
WordPress Lessons