НовиниНовини Обухівщинисоціальний захист населення

Засідання Координаційної ради з питань соціальної роботи з сім’ями (особами), які опинилися в складних життєвих обставинах

16 серпня 2019 року під головуванням керівника апарату, виконуючого обов’язки голови Обухівської районної державної адміністрації Проценка О.П. відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань соціальної роботи з сім’ями (особами), які опинилися в складних життєвих обставинах при Обухівській районній державній адміністрації. Серед запрошених на засіданні була присутня виконуюча обов’язки сільського голови Витачева Гончарук Л.В.

На порядку денному було розглянуто загалом вісімнадцять питань щодо ситуацій, які виникли у осіб та у родинах, які перебувають в складних життєвих обставинах. За результатом проведеної соціальної роботи з сім’ями: п’ять з них знято із соціального супроводу, з шістьма продовжено соціальну роботу. За поданням районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та за рішенням Координаційної ради дві родини та чотири особи було взято під соціальний супровід з метою допомоги у подоланні складних життєвих обставин.

Показати ще
WordPress Lessons