НовиниНовини ОбухівщиниОбухівський відділ поліції ГУНП в Київській областіОбухівський районний сектор Головного управління ДСНС України у Київській області

У річці Козинка потонула людина

10.08.2019 у річці Козинка, було виявлено тіло загиблого, про, що надійшло повідомлення о 06.38 на пункт зв’язку 16 ДПРЧ від чергового поліції. На місце події було направлено черговий караул 46 ДПРЧ (смт Козин). Рятувальники провівши відповідні роботи направили тіло чоловіка, орієнтовно 40-45 років, до моргу Обухівської ЦРЛ. Причини смерті та особа загиблого встановлюється.
В нашому районі і місті, з початку 2019 року це вже 10 трагічний випадок, зареєстрований в Обухівському РС ГУ ДСНС України у Київській області.
Рятувальники зазначають, що найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є саме недотримання правил безпечної поведінки громадянами. Зокрема, це купання в не обладнаних для цього місцях та купання в нетверезому стані. Щодо надзвичайних подій за участю дітей, то нещасні випадки стаються зазвичай через те, що дорослі залишають їх без нагляду поблизу місць з підвищеним рівнем небезпеки, або ж дозволяють дітям старшого віку самостійно відвідувати водойми.
Тож, зважаючи на кількість надзвичайних подій біля водойм, Державна служба України з надзвичайних ситуацій застерігає: для того, щоб уникнути трагедії під час відпочинку, необхідно завжди дотримуватися елементарних правил безпеки!
Обухівський РС ГУ ДСНС
Показати ще
WordPress Lessons