НовиниНовини ОбухівщиниОбухівська міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятості

Київська міська дирекція АТ «Укрпошта» шукає листонош

07 серпня 2019 року Обухівською міськрайонною філією Київського обласного центру зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій для Київської міської дирекції АТ «Укрпошта». Державна установа, яка надає поштові послуги, звернулась  за допомогою в укомплектуванні вакансій начальника відділення, оператора поштового зв’язку та листонош.

Захід відбувся в Офісі роботодавця за участю 10 шукачів роботи, фахівців служби зайнятості та представників відділу кадрів Київської міської дирекції АТ «Укрпошта».

Тамара Шевченко, старший інспектор з кадрів групи регіонального управління персоналом, та Надія Федусь, начальник дільниці оброблення пошти ЦПЗ №6, ознайомили присутніх із специфікою роботи, розповіли про умови праці, бажані якості та навички, вимоги до претендентів та повідомили про рівень заробітної плати, соціальне забезпечення, можливість кар’єрного зросту.

Безпосередньо на заході на вакансії начальника відділення та оператора поштового зв’язку було підібрано бажаючих працювати. Вакансії листонош залишаються відкритими, тож КМД АТ «Укрпошта» запрошує бажаючих у свою команду.

 

Обухівська міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятості

 

Показати ще
WordPress Lessons