НовиниНовини КиївщиниОбухівська ДПІ ГУ ДПС у Київській областіТериторіальні органи влади

Працівниками Київської митниці ДФС вилучено товари сумнівного виробника на загальну суму орієнтовно 3 млн. грн.

В рамках проведення операції «Бастіон» триває боротьба з незаконним ввезенням товарів на митну територію України Управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Київської митниці ДФС у співпраці з ГВ БКОЗ Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області.

Цього разу було зафіксовано спробу незаконного переміщення через митний кордон України партії різноманітних товарів сумнівного виробника (жіночі купальники, чоловічі сорочки, тканина, іграшкові набори, торгівельні ваги тощо) на загальну суму орієнтовно – 3 млн. грн.

До зони діяльності митного поста “Східний» Київської митниці ДФС надійшов вантаж «господарські товари…», який переміщувався контейнером на вантажному автомобілі.

Митники Київської митниці ДФС разом з працівниками СБУ перевірили цю зовнішньоекономічну операцію – провели повний митний огляд з повним вивантаженням та розпакуванням, під час якого було виявлено факт незаявлення у декларації точних та достовірних відомостей про кількість товарів. Разом з тим, в контейнері було виявлено товари, дані про які були відсутні у декларації.

Таким чином, підприємцями не заявлено за встановленою формою у декларації точні та достовірні відомості про наявність товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню у разі переміщення через митний кордон України.

Складено протокол про порушення митних правил. Товар, який переміщувався з порушенням митних правил, вилучено до винесення судом рішення у справі. Санкція статті передбачає штраф та конфіскацію товару.

ГУ ДФС у Київській області

Показати ще
WordPress Lessons