НовиниНовини Обухівщинисоціальний захист населення

Засідання Координаційної ради з питань соціальної роботи з сім’ями (особами), які опинилися в складних життєвих обставинах

13 червня 2019 року під головуванням керівника апарату, виконуючого обов’язки першого заступника голови Обухівської районної державної адміністрації Проценка О.П. відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань соціальної роботи з сім’ями (особами), які опинилися в складних життєвих обставинах при Обухівській районній державній адміністрації. Серед запрошених на засіданні були присутні сільський голова Великих Дмитровичів Божко С.П. та виконуюча обов’язки сільського голови Витачева Гончарук Л.В.

За поданням директора Обухівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  Ільєнко Л.А. на порядку денному було розглянуто загалом сім питань щодо ситуацій в родинах, які потребують соціальної підтримки. За позитивним результатом проведеної соціальної роботи з однією сім’єю та однією особою було прийнято рішення припинити соціальний супровід. Одну родину, в якої підтвердився статус складних життєвих обставинах взято під соціальний супровід. З іншими продовжено роботу та визначена участь всіх суб’єктів соціальної роботи у вирішенні проблем даних сімей.

На засіданні координаційної ради,  за ініціативою служби у справах дітей та сім’ї, також був опрацьований механізм взаємодії управлінь, відділів, служб, та організацій що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 658 від 22.08.2018 «Про затвердження Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі».

Показати ще
WordPress Lessons