НовиниНовини Обухівщини

Святкування Дня матері та Міжнародного дня сім’ї.

Цими чудовими травневими днями, коли все довкола буяє та квітує, відзначаються два найпрекрасніших родинних свята — День матері та Міжнародний день сім’ї.

Сім’я, родина, рід… До цих головних надбань людського суспільства ми, українці, завжди ставилися й ставимося з особливою святістю та повагою. Адже саме в родині ми черпаємо духовні сили, наснагу та оптимізм, у родині відчуваємо, що таке справжнє щастя, любов, душевний затишок і добро.

Берегинею усього цього була й залишається мудра Жінка-мати. Для кожного з нас саме її образ є найріднішим, найдорожчим, найближчим і найдобрішим, а наша любов до неї — вічна та безмежна.

День матері та День сім’ї – зворушливі для кожного серця свята, тому що кожний з нас з дитинства несе в душі єдиний неповторний образ своєї мами, яка завжди зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде щиро любити свою дитину.

Міцна родина, віра в Бога, повага до матері та батька – споконвічні цінності українського народу! Дружна сім’я є головною складовою частиною життя та успішності кожної людини.

Ось і в селі Перше Травня Обухівського району Київської області 15 травня 2019 року відбулося святкування Дня матері та Міжнародного дня сім’ї. За підтримки голови Обухівської районної державної адміністрації М. Письменного багатодітним матерям Обухівського району були вручені цінні подарунки.

З вітальним словом до матерів звернулася начальник служби у справах дітей та сім’ї Обухівської районної державної адміністрації – О. Інкіна, голови виконавчих комітетів Першотравенської сільської ради –            Т. Семенюк та голова Старобезрадичівської сільської ради – П. Горбаченко, які побажали міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, сердечного тепла, ніжності, любові й довгих років життя.

Після привітань усі присутні, які завітали на свято, мали змогу насолодитися св’ятковим концертом, який підготували для них юні талани Обухівщини.

bty
bty
bty
bty
bty
bty
Показати ще
WordPress Lessons