НовиниНовини Обухівщини

Засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та комісія з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

15.05.2019 року  на виконання Плану заходів спільних дій по виявленню фактів використання праці неоформлених працівників, нарахування заробітної плати менше мінімального розміру відбулось засідання  робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення  та комісія з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, погашення заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування при Обухівській районній державній адміністрації під головуванням заступника Обухівської РДА Проценка О. П.

На засіданні були присутні члени робочої групи  та комісії, а також запрошені керівники 4 підприємств, які за результатами моніторингу ПФУ та  аналізу даних щомісячної звітності страхувальників мають ознаки можливих порушень законодавства про працю. З керівників були взяті пояснення та наданий термін для усунення порушень.

На комісії по заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування рекомендовано активізувати застосування заходів впливу до боржників   фізичних осіб – підприємців відповідно до ст.6 Закону України «Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України».

Показати ще
WordPress Lessons