КультураНовиниНовини Обухівщини

Обухівський район відзначив День пам‘яті та примирення

8 травня 2019 року, в День пам’яті та примирення, на території музейно-меморіально комплексу «Янівська висота», що знаходиться в с. Семенівка, відбувся районний захід за участю народного депутата України 8-го скликання І.В. Кононенка, голови Обухівської районної державної адміністрації М.І. Письменного, в.о. голови Обухівської районної ради О.М. Кровкіна, голови Семенівської сільської ради Г.А. Сторожика, військового комісару Обухівського районного комісаріату С.М. Міщенка, представників громад Обухівського району, ветеранів та громадських організацій.
Поминальним молебнем присутні вшанували пам‘ять Героїв, які виборювали свободу для майбутніх поколінь в роки Другої Світової війни.
Пам‘ять – це наша совість, біль, наша гордість. Це День пам‘яті про наших дідів, бабусь, батьків, матерів, старших братів та сестер, вічно молодих солдатів і офіцерів, що мужньо боролися з ворогом і перемогли, всіх, чиї серця обпалила Друга світова війна, пам‘яті тих, хто сьогодні виборює соборність і незалежність нашої України.
Хвилиною мовчання та урочистим покладанням квітів присутні вшанували пам‘ять усіх тих, хто поклав своє життя на вівтар свободи, сонця і миру.
Показати ще
WordPress Lessons