НовиниНовини Обухівщинисоціальний захист населення

Засідання «круглого столу», приуроченого до Всесвітнього дня охорони праці під девізом «Безпечне та здорове майбутнє праці»

Управління соціального захисту населення Обухівської районної державної адміністрації Київської області повідомляє, що 23.04.2019 року відбулося засідання «круглого столу», приуроченого до Всесвітнього дня охорони праці під девізом «Безпечне та здорове майбутнє праці».

За «круглим столом» обговорювалася сучасна система заохочення до поліпшення безпеки та охорони здоров’я працівників, закріплення практик щодо постійного навчання з безпеки та гігієни праці, що може допомогти працівникам і роботодавцям мінімізувати наявні та потенційні виробничі ризики і тим самим поліпшити результати роботи у сфері охорони праці. Також було обговорено одне з головних питань щодо трудової міграції, зокрема професійно підготовленої молоді. Було вирішено спрямувати головну увагу на забезпечення належних умов праці щоб зупинити відтік трудових ресурсів із країни. Страховий експерт з охорони праці Обухівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Київській області проінформувала присутніх про стан виробничого травматизму на підприємствах Обухівського району та м. Обухова, проаналізувала основні причини нещасних випадків, привела статистику травмувань працівників та розповіла про роботу відділення з профілактики нещасних випадків та професійних захворювань серед страхувальників.

Показати ще
WordPress Lessons