КультураМолодь та спортНовиниНовини Обухівщини

ВЕСНЯНИЙ ЛІДЕР-БАЛ «ЗІРКА + ЗІРКА» СЕРЕД УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ ОБУХІВЩИНИ

09 квітня 2019 року відбувся весняний Лідер-бал «ЗІРКА + ЗІРКА» серед учнівської молоді Обухівського району, метою якого є створення умов для розвитку особистості, інтелектуального самовдосконалення, підтримка обдарованої учнівської молоді та її ініціатив, розвитку креативності, творчого підходу у підлітків, налагодження партнерських відносин між педагогами та дітьми через мистецтво.

До участі у Лідер-балі  були запрошені учні закладів загальної середньої освіти району (віком 14-17 років) та педагоги. Загалом участь у заході взяло 16 команд закладів освіти району, близько 140 учасників. Захід розпочався з енергійного та вражаючого виступу команди «RIZE».

Кожна команда підготувала художній номер у форматі, визначеному жеребкуванням, проведеним заздалегідь. Це були: уривки з театральних вистав і мультфільмів, фільмів різних жанрів, сучасні і ретро пісні, читання репу, міми, танці різних напрямків. Протягом кількох годин, у залі лунали гучні  оплески присутніх, вражених  вмінням юних аматорів та креативних педагогів розкрити обраний жанр, презентуванням нових цікавих ідей,  розмаїттям костюмів, незвичних декорацій, атрибутів та  технічних засобів, захоплюючим представленням, часом таких звичайних професій.

Весь захід пройшов на одному диханні, додавало гарного настрою, жартів і радості, незабутніх вражень від атмосфери, що панувала. На таких заходах молодь показує свою креативність, перспективність та творчість, вони будівничі своєї долі. Молодь не лише збирається, а й гуртом відпочиває, спілкується, ділиться досвідом, презентує себе, набирається сил.

Не легко було і суддям, яким потрібно було з поміж великої кількості талановитих команд вибрати переможців, адже кожен був достойним перемоги. За рішенням суддівської колегії було визначено по 3  І-х, ІІ-х, ІІІ-х місць.

За підсумками конкурсу перемогу отримали:

  • І місце – Семенівська ЗОШ І-ІІІ ст.
  • І місце – Козинська ЗОШ І-ІІІ ст.
  • І місце – Великодмитровицька ЗОШ І-ІІІ ст.
  • ІІ місце – Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
  • ІІ місце – Українська СЗОШ І-ІІІ ст. № 2
  • ІІ місце – Германівска гімназія
  • ІІІ місце – Краснослобідський НВК
  • ІІІ місце – Копачівський НВК
  • ІІІ місце – Красненська ЗОШ І-ІІІ ст.

Команди призери були нагороджені грамотами та подарунками.

Решта учасників конкурсу були нагороджені заохочувальними грамотами (Григорівська ЗОШ І-ІІІ ст., Старобезрадичівська ЗОШ І-ІІІ ст., Маловільшанська ЗОШ І-ІІ ст., Германівська ЗОШ І-ІІІ ст., Українська СЗОШ І-ІІІ ст. № 1, Дерев’янська ЗОШ І-ІІ ст.).

Весняний лідер-бал пройшов на позитивній ноті в піднесеному настрої. Всі учасники заходу та гості були сповнені емоцій і натхнення. Традиційно, після оголошення результатів конкурсу  всі присутні танцювали улюблену «Аrivy». А на завершення відбулася спільна фотосесія.

Організаторами Лідер-балу є: Обухівський районний центр творчості дітей та юнацтва; районна учнівська Рада самоврядування Обухівщини; сектор  молоді та спорту Обухівської районної державної адміністрації; відділ освіти Обухівської районної державної адміністрації.

Висловлюємо велику подяку всім, хто долучився до конкурсу, організаторам, учасникам заходу та їх керівникам за чудову підготовку, неймовірні враження та позитивні емоції!

Показати ще
WordPress Lessons