АнонсиНовиниНовини Обухівщини

Звіт голови Обухівської районної державної адміністрації Михайла Івановича Письменного за підсумками роботи у 2018 році

25 лютого 2019 року в Обухівській районній державній адміністрації відбувся публічний звіт голови Обухівської районної державної адміністрації Михайла Івановича Письменного за підсумками роботи у 2018 році.

В заході взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району, представники ЗМІ, громадськість.

У своєму виступі голова адміністрації проаналізував роботу райдержадміністрації впродовж 2018 року в стратегічних напрямках, детально зупинившись на бюджетних питаннях, районних цільових програмах, реалізації проектів, соціальному захисті населення, виплаті заробітної плати працівникам бюджетних установ, здійснених заходів в сфері освіти, медицини, культури та спорту.

Підсумовуючи свій виступ, Михайло Іванович Письменний зазначив, що основною метою діяльності райдержадміністрації є забезпечення реалізації державної політики на території району, соціально-економічного та культурного розвитку, надання доступних і якісних адміністративних послуг.

Керівник району висловив впевненість, що у 2019 році Обухівською районною державною адміністрацією та її структурними підрозділами і в подальшому будуть вживатись дієві заходи, спрямованні на покращення рівня життя мешканців району, забезпечення їх економічних та соціальних гарантій.

По завершенню доповіді присутні мали можливість задати питання голові.

Показати ще
WordPress Lessons